bleeee, fujjjjjj, pfeeeeee nie lubimy tu Tanich Rupieci IPodróbek
co więcej nie promujemy nawet
Nie wiem oczywiscie jakie tam macie zatargi z tripem i szczerze powiedziawszy mało mnie to interesuje ale bez przesady to jest snowboard i to ma łaczyc ludzi a nie dzielic
nie kocham tripa a ni nic takiego ale szanuje tych ludzi bo to własnie dzieki współpracy z nimi jest box w łagiewnikach i odbywaja sie jakies imprezy snb
Ale przedewszystkiem PEACE and LOVE i ogólnie CHILL OUT
_________________ Jazda na Desce to za***ista Sprawa
Marker: każdy możliwy
Team: POLAND
Deska snow: LIB TECH only
Quad: 700 Yamaha
Tel:: 533 004 138
Łyżwy: VAPOR X70
Kij: VAPOR X70 Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Lis 2004 Posty: 6934 Skąd: Łódź
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 22:04
Pewnie gorzej jak pracowało sie tam 8 lat i wie się o co chodzi.
Zna sie tych ludzi ich podejście itp ( imprezy robi każdy a oni zaczęli je robić jak powstała konkurencja, taka jak SYSTEM i BT, wcześniej mimo naszych pomysłów wszystko było złe, KASA SIE LICZYŁA TYLKO. )
Po za tym, to oni jakiś problem maja, cała stara ekipa pracuje w BT, wiec kochać nas nie maja za co )
Box to najmniejszy problem zrobić....
Po za tym akcja ich w roku ubiegłym na forum, jak to pan krzyś ładnie nawrzucał na nas była na poziomie.
A to co opowiadają w naszym temacie jest mocno nie na miejscu, wręcz niegrzeczne.
PS: najlepsze i tak sa kopie naszych pomysłów w ich wykonaniu
Team: LAcrew
Deska snow: Dominant,CO2,32ultralajt
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 16:19
najlepiej jakby tam stanelo cos czego nie ma w zbyt wielu miejscach w Polsce. Mam na myśli wave box, C box czy S box. to by było coś ciekawego no i hopa duża jakaś.
_________________ jak mam sobie świat na siłę tandetą ulepszyć?
najlepiej jakby tam stanelo cos czego nie ma w zbyt wielu miejscach w Polsce. Mam na myśli wave box, C box czy S box. to by było coś ciekawego no i hopa duża jakaś.
na hope to tam raczej nie bedzie predkosci... ale moze latem zrobic tam jakies jibbowe przeszkody na igielicie?
a swoja droga slyszalem ze parkiem w belchatowie zajmie sie... ten drugi sklep
_________________ How many snowboarders does it take to screw in a lightbulb?
40. 1 to do it, 2 to say they can do it better, and 37 to sit in the landing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum