przecie wiesz Nilden,WW i ja. teraz czekamy na twojego
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
przecie wiesz Nilden,WW i ja. teraz czekamy na twojego
tak z ciekawości pytam bo
wiem że na grze w Łaskowicach ktoś jeszcze miał cockera - dlatego pytam
Nildena i Twojego widziałem
WW jeszcze nie
a co do mojego to jeszcze nie jest pewne na 100%
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball
Nie możesz mieć wszystkiego - nie będziesz miał gdzie tego położyć.
to co? bedzie ciuch-ciuc, a raczej pssss- tssss
polecam urocze brzmienie cockerów. nie polecam wk......... wypadania kulek z lufy
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
panowie ale proszę na temat a temat to cocker a nie cała reszta. selk poprostu lubi lokomotywy
panowie ale proszę na temat a temat to cocker a nie cała reszta. selk poprostu lubi lokomotywy
Nie tyle lubi co mi sie marker podobał bo celnie strzelał )
A co do lokomotyw to rozumiem że nawiązujesz do mojej teorii ze przychodzi czas w życiu kazdego faceta kiedy wraca do zainteresowania kolejkami a cocker ze względu na swoją budowe i działanie stanowi suplement kolejki ?????
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball
Nie możesz mieć wszystkiego - nie będziesz miał gdzie tego położyć.
chyba tak bęcie zamiast ciuuuuch ciuuuch bedzie ciu/ciu/ciu/ciu/ciu/ciouuch
Marker: MINI+WgP
Team: Echo Team
Quad: Fiat 126p
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 1262 Skąd: 100lica!!
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 21:40
kuker to jednak dziś siedziałem sobie w ogrodzie z AUTKASTEM moim i tak patrzyłem w co sobie tu stzelic patrze sroka na dachu no to cel pal puściłem jej 3 kuleczki i spadła na ziemie byłem w takim szoku jak to zobaczyłem myślałem ze padne to jednak potwierdza ze kuker jest celna bronią
_________________ Jak masz jakieś ale pisz 1450255. Paintball Łódź, Łódź paintball
Marker: EGO 05 + IoN
Wiek: 44 Dołączył: 20 Paź 2005 Posty: 804 Skąd: Litzmannstadt
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 21:49
Nilden zabojco niewinnych zwierzatek !!!
Bym ci powiedzial w jakiego ptaszka mozesz sobie postrzelac
ale pewnie i tak bys nie trafil bez odpowiednich przyrzadow optycznych
_________________ Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Echo Team Assault- weteran / kombatant ]
Kto Pyta Wielbładzi. Kto szuka nieznajdzie.
GG - 2019582 tel. - 501-249-779
EDIT by mars-el™
Paintball Łódź, Łódź paintball
a już przez chwile myślałem ze o mnie piszesz:) ale wszystko sie wyjaśniło kiedy czytałem o rozmiarach Nilden ta ptasia zniewaga krwi wymaga, bedziesz musiał ponieść karę za strzelanie do bezbronnego ptaszka. zatem ptasia brać wysłała kilerKruka by wyrównał rachunki do zobaczenia
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 14:26
MArsel ta zniewaga krwi wymaga ządam satysfakcji pojedynek
Kruku spoko spoko kuker na kukera ale nie miej go na 400psi bo to nie bedzie fer ja mam marne 290psi
_________________ Jak masz jakieś ale pisz 1450255. Paintball Łódź, Łódź paintball
u mnie też tak gdzieś zawsze można na chrono zbadać
Marker: EGO 05 + IoN
Wiek: 44 Dołączył: 20 Paź 2005 Posty: 804 Skąd: Litzmannstadt
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 19:39
w tym przypadku liczy sie marka
moja to jak sam powiedziales to mini moriss (choc ja bym polemizowal i pewne panie tez sie z tym faktem nie zgodza )
a twoja to jakis 126p
i jak stare ludowe powiedzenie mowi
"nie liczy sie wielkosc przyrodzenia tylko sztuka p......."
_________________ Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Echo Team Assault- weteran / kombatant ]
Kto Pyta Wielbładzi. Kto szuka nieznajdzie.
GG - 2019582 tel. - 501-249-779
EDIT by mars-el™
Paintball Łódź, Łódź paintball
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 22:49
hehe wiesz selku marsel zaczoł uzewnetrzniać swoje dysfunkcej (wielkości) hehe... ja tam wiesz napisałem tylko ze ustrzeliłem z kukera ptaszka (sroke) a tu jakies zboczone tematy
Mam ogromną prośbę Mars-el nie kontynułuj tego wątku o ptakach Nilden prośba dotyczy też ciebie. Sami rozumiecie że nie lubie czytać o rodzinie jakiś drastycznych żeczy, choć może nawet ciekawiło by nas co tam jeszcze wymyślicie to nie jest to najleprzy temat na forum. Srokę ci daruje Nildenie to w końcu daleka krewna i nie musiała siadać na twoim dachu
to tyle bo też zaczynam nudzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum