Sluchajcie mam zamiar kupic sobie jakiegos markera chce na to przeznaczyc mniej wiecej 700-800 zl nie jest to duza kwota ale tyle mam na ta chwile i wiecej nie bede prawdopodobnie mial... i zwracam sie do Was z pytaniem co byscie mogli mi za taka cene polecic?? najlepiej by odpowiadal mi nowy marker....
Wiem wlasnie o Twoim sklepie bo pisalem nawet na gg mialem wpasc wczoraj ale nie dalem rady... kiepsko z transportem bo prawko dopiero robie.. ale jutrop jestem prawdopodobnie to powiesz mi co z tymi ratami itd.
podpisuje się ręką i nogą pod tym co napisał kondzio.
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
tzn. tak jesli mam brac na raty to bym kupowal wszystko i 200 w ta czy w ta nie robi mi roznicy ale chce sie zmiescic w 2000 z marginesem wlasnie tych 200-300 zl...
Jak patrzylem sobie na stronie Dragon to :
Marker: Tipmann 98c ale ja wole pro
maska: Jt Elite nVader -no fog (ale exx poinformowal mnie ze wcale to nie do konca jest tak ze nie paruja wiec polecic mi jakas mozecie...)
Spluczka: Vl Revolution 12v (x-board) black
Butla: Co2 20 oz on/off
2 tuby 140
pas
rekawiczki
wycior
olej
mundur
to wszystko wyliczylem na okolo 1600 zl ale wydaje mi sie ze w sklepie moge liczyc na fachowa porade Exx-a co mi sie przyda jeszcze co lepsze a co gorsze czy cos zamiast czegos... wiec tak sobie pomyslalem ze okolo 2000 musze przeznaczyc na poczatek... i pozniej z czasem kupowac kolejne rzeczy...
Co2 odradzam. Będziesz miał na dzień dobry problem bo praktycznie uświadczyć Co2 na naszych gierkach jest trudno. Od razu powinieneś kupić HP.
1. Przy temperaturze poniżej 0 stopni co2 słabo się rozpręża i występuje efekt "mrożenia", szczególnie jak będziesz chciał szybciej strzelac.
2. Trudność w dostępie ( chyba że robisz w gazach technicznych).
3. 99,9 procenta osób od nas gra na HP i uświadczyć Co2 na naszych grach jest trudno.
4.Koszt nabicia jednej 6 kg CO2 to 50 zeta, a nurkowa 6 kg i większa to 10 zeta.
_________________ WW
1.Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów!!!
2.Otaczaj się towarzyszami broni - przeciwnik będzie miał wybór celów:-).
www.paintball-lodz.com.pl
Marker: MINI+WgP
Team: Echo Team
Quad: Fiat 126p
Wiek: 34 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 1262 Skąd: 100lica!!
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 21:37
WW napisał/a:
Co2 odradzam. Będziesz miał na dzień dobry problem bo praktycznie uświadczyć Co2 na naszych gierkach jest trudno. Od razu powinieneś kupić HP.
1. Przy temperaturze poniżej 0 stopni co2 słabo się rozpręża i występuje efekt "mrożenia", szczególnie jak będziesz chciał szybciej strzelac.
2. Trudność w dostępie ( chyba że robisz w gazach technicznych).
3. 99,9 procenta osób od nas gra na HP i uświadczyć Co2 na naszych grach jest trudno.
4.Koszt nabicia jednej 6 kg CO2 to 50 zeta, a nurkowa 6 kg i większa to 10 zeta.
co do pierwszego maszzamist pizdoletu do painta to aramtke sniezna!!
co do 2 szukałem co2 kurde nie ma sensu a hp jest the best
3 no sam mam hap butla 4500psi
4 koszta masakryczne
pozdro
_________________ Jak masz jakieś ale pisz 1450255. Paintball Łódź, Łódź paintball
Marker: każdy możliwy
Team: POLAND
Deska snow: LIB TECH only
Quad: 700 Yamaha
Tel:: 533 004 138
Łyżwy: VAPOR X70
Kij: VAPOR X70 Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Lis 2004 Posty: 6934 Skąd: Łódź
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 17:59
Tak jak pisalismy chyba wszyscy
Podstawa to sprzet, kupisz cos kiepskiego bedziesz mial same problemu. Pekanie kulek, kiepski zasieg, problemy z regulacja itd.
Moim zdaniem to minimum JT TAC pozniej tippman itd.
Poszukaj takiego sprzetu uzywanego jak nie chcesz wydac duzo.
Jak masz kupic kiepski sprzet to lepiej wypozyczaj sprzet gdzie sa tippmany na HP.
Pomysl o zakupach na raty jak nie masz odrazu tyle kasy. Zawsze mozesz na raty wziasc tylko roznice ktorej ci brakuje. Oprocentowanie to jedynie 1% w skali misiaca
Obecnie mamy w sklepie UZYWANE MARKERY TIPPMANY WW i KAMELA oraz uzywane BUTLE HP wiec moze wyjsc taniej
_________________ WW
1.Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów!!!
2.Otaczaj się towarzyszami broni - przeciwnik będzie miał wybór celów:-).
www.paintball-lodz.com.pl
Wiesz co.... jako posiadacz TIPKA powiem Ci tyle.... w trudnym terenie i warunkach tipek górą... ja tam sie mojej armaty NAPEWNO nie pozbede - mnie sie ona strasznie podoba.... i zawsze mam ochote nią pogracn pomimo ze mam jeszcze drugiego markera.
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball