Nie chcę wnikać w sczegóły, ale chyba się już zorientowałe?, że do przyjęcia dla graczy jest kwota do 60 zeta. W tym jest CO i HP, identyfikatory. Chyba lepiej nie przeginać pały i jeszcze podbijać ceny kateringiem, który można wynaj?ć b?dĽ zorganizować we własnym zakresie trochę ryzykuj?c nierentowno?ci? .
Poza tym Kubsta ma rację, Moszczenica na 150 osób jest za mała. Pamiętaj, że teren za rzeczk? jest terenem rezerwatu i wej?cie tam może skończyć się bardzo przykro (trochę ?rutu w du*** :0), to jest jeszcze najprzyjemniejsze zakończenie bo szwędanie się po s?dach z le?niczym może być męcz?ce:)
_________________ WW
1.Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów!!!
2.Otaczaj się towarzyszami broni - przeciwnik będzie miał wybór celów:-).
www.paintball-lodz.com.pl
Bierz pod uwagę, że jeżeli ma to być impreza na cały gwizdek to musi być jako taka zgłoszona we wła?ciwym miejscowo urzędzie gminnym, i broń boże jako impreza masowa(bo przepisy s? takie że z rozumem się nie połapiesz) ale jako rekreacyjno-rozrywkowa. Zgłoszeniu nie podlegaj? np. imprezki które organizowane s? na terenach wojskowych i teraz wiesz dlaczego Wa-wa i prawie cała Polska robi to na poligonach.
_________________ WW
Jak będziesz potrzebował pomocy to nie ma sprawy. Jeżeli chodzi o rezerwat to teren ten oznaczony jest na mapie która posiadam i zaznaczona jest granica przechodzaca wzdłuż linii rzeczki Moszczenica.
_________________ WW
Też jestem zdania, że Moszczenica jest zbyt mała na tak? liczbę osób, a do tego wła?nie sprawa parkingu. I w ogóle, przy takiej grze to trzeba by odgrodzić się od drogi siatk?, bo je?li już auta weszły by wzdłuż drogi to i tak pewnie by były pokolorowane.
Je?li chodzi o składke to również uważam, że nie należy narzucać graczom tego grilla i bóg wie czego tam jeszcze. Już przy temacie gry na otwarcie sezonu też pisałem,bo chcieli?cie składke,bo będzie grill i takie tam.
Ja jak jechałęm na scenariusz to brałem kanapki w łape i pare groszy, żeby w markecie co? kupić, aby wyszło jak najtaniej.
Jak WW pisze, lepiej nie podbijać wpisowego. Paint sam w sobie jest już drogim sportem.
Duża ilo?ć graczy liczy każd? złotówke przy rozrywce jak? jest paintball.
Sprawdzałem mapę, i potwierdzam. Teren za Moszczenic? to rezerwat.
_________________ WW
_________________ WW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum