Ubraia do gry - moro - UWAGA NOWA USTAWA !! - przeczytajcie
Dla wielbicieli polsich mundurów do gry mam smutna wiadomość
Wyszłą nowa ustawa w sprawie noszenia mundurów wojskowycj oraz jego części - przeczytajcie poniżej link do strony z ustawą
Marker: Czarny wodoodpo
Team: Dream Team
Deska snow: Nitro Eero 155,6
Quad: Honda XL 600
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 10:18
Eeee....mysle ze ta ustawa w praktyce nic nie zmieni, ze niby co...policja bedzie teraz uganiac sie za ludzmi np. w spodniach od munduru wojsk polskich, pewnie nawet nie potrafia rozroznic czy to polskie moro czy amerykanskie...
_________________ Die die die my darli'n..
paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Marker: ni ma
Team: ECHO
Deska snow: sanki
Quad: deskorolka
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 11:39
alkoholu tez nie mozna pic w miejscach publicznych a i tak wszyscy pija wiec i tak nikt sobie z tego przepisu nic nie bedzie robil. a swoja droga tez uwazam ze polski mundur ma badziweny kroj
_________________ Jeżeli polski rolnik nie ma krowy, a jego sąsiad ma dwie, to ten polski rolnik zamiast robić wszystko aby też mieć dwie krowy - woli żeby sąsiadowi te dwie krowy zdechły.
Marker: MINI+WgP
Team: Echo Team
Quad: Fiat 126p
Wiek: 34 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 1262 Skąd: 100lica!!
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 13:37
ale ta ustawa jest smieszna..... zabraniac ludziom noszenia moro....... jakies chore to jest!! a pozatym zmienie guziki zmienie cos tam i to juz nie bedzie tam sam wzór tylko kolorystycznie bedzie podobne co nie?? wiec nie wiem jak wam ale mi ta ustwawa lekko zecz mówiac wisi chyba ze beda nam na gierki naloty policji robic wtedy to nam sie sytyłacja sciemni a tak pozatym czy ktos sobie to wzioł do sreca
_________________ Jak masz jakieś ale pisz 1450255. Paintball Łódź, Łódź paintball
Masz rację
Jak zaczynałem pisać to jeszcze nie było Twojego postu ..a jak już go opublikowałem to juz był - no cóż w pracy jestem i robie kilka rzeczy na raz
ale przyznaję się ... byłeś pierwszy
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball