Marker: ION
Team: GRUPA X
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 13:24
Narazie to wielka zagadka... Rozwazam miedzy JT Tac-5 , Tipp 98C, a IONem... wszystko zalezy od gotowy... ale chyba postawie na wariant posredni czyli Tipp.
ja bym tak czy siak polecał IONA w pure maja za 900 zl...
tipka i tak bedziesz predzej czy pozniej chcial zmienic bo czegos ci w nim brakowac bedzie... lub bym nabyl TAC-5 ... tez w pure... 300zl z groszami kosztuje
a mnie to... gdzie bedziemy grać nie istotne miejsce tylko ludzie i gdzie nie pojedziemy bedzie fajna gra może by tak w galeri, albo w manufaktórze przed otwarciem porobić klexów
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
Ja się zgadzam z Piotrasem - PGR jest cool... nie, nie mówi się trendy... o sorry 16-letnia siostra mojej żony (!!!) pouczyła mnie "dziadka", że teraz mówi się jazzy. Myślę, że nie ma co się zastanawiać nad hotelem (nisko przelatujące miejscowe baby i dziadki), czy Moszczenicą (ostatnio zbyt często) i trzeba ustawić się na PGR - dużo miejsca, spokój, dobry klimat ...
Ja się w każdym razie dopisuję:
1. Rzeźnik
2. Rayyar (50/50)
3. Selk 50/50
4. Pawel 50/50
5. Kasztan
6. Paweł "giepe"
7.
8.
.......
Pozdrawiam.
_________________ "giepe" - Paweł Góras
paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
to znaczy ty jesteś Rzeźniku??:-) ja dla przykładu jestem totalnie nienormalną młodzieżą ale oczywiście jestem zorientowany w grypsologi młodzieżowej i podobno jazzy już wychodzi z mody. ciekawe co teraz będzie
sorki że nie na temat.
Oczywiście PGR jest lux ale niestety bede oglądał piękną Ukrainę z jej kwiatem cudownymi ukrainkami.
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
Marker: ION
Team: GRUPA X
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 18:12
RZEŹNIK napisał/a:
max cos pisal o torze offroadowym wiec moze tam bedziemy grac
W weekend majowy sie wezme za przygotowanie toru pod auta - nawizienie blota, bali itp. tak tez przy okazji podszykuje go pod paintball - przywioze jakies snopy siana, wiezyczki strzelnicze, jakies miejsce do bunkrowania.... i wtedy zapraszam do obceniania i zyczenia co jeszcze ma byc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum