No jasne ze jak najbardziej za jestem... Wspolny ochlaj, integracja, to bardzo wazna sprawa Jak juz cos wymyslicie to dajcie znac Tylko musimy pamietac ze grille i ogniska kosztuja 1000 zł. Mnie ze znajomymi ostatnio miejscy w Arturowku chcieli na taka sume naciagnac + po 100 od łebka za piwko ))
Ja za integracją bardzo chętnie zwłaszcza jak będzie jakieś pięćdzisiąt bo za piwkiem nie przepadam. W plenerze to możemy pograć a integrować się to możemy gdzieś w knajpie
_________________ Ulung zawsze zostanie ulungiem. Zwłaszcza leśny. Paintball Łódź, Łódź paintball
Marker: ION
Team: GRUPA X
Wysłany: Pon Cze 26, 2006 08:48
Skoniek napisał/a:
grille i ogniska kosztuja 1000 zł. Mnie ze znajomymi ostatnio miejscy w Arturowku chcieli na taka sume naciagnac + po 100 od łebka za piwko ))
Jakby co to mozemy wpasc do mnie na teren. Do konca przyszlego tygodnia bedzie juz zrobione miejsce, aby pograc w painta na 2.5 ha terenu + okoliczny lasek. A u mnie palic mozna grilla jak na dzialeczce
jestem za propozycją maxa?
tylko ze kierowcy maja ...... jak zwykle z resztą.
_________________ paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Co cię nie zabije, to cię wzmocni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum