Finiata, ktoś korzystał z tej formy finansowania firmy?
Czy korzysta ktoś z odnawialnej linii finansowania Finiata.pl? FINIATA.PL ? Z tego, co rozumiem to można dostać do 50 tysięcy limitu na dowolny cel. Będę wdzięczny za opinie?
Z tego, co można przeczytać na stronie Finiaty to koszty są niewielkie. Maksymalnie 2,9% od kwoty wypłaconej z limitu. I jest jeszcze opłata za udzielenie limitu w kwocie 0,33%. I teraz pytanie, czy takie koszty to dobre koszty, czy nie?
Jeśli takie koszty są to są na dobrym poziomie. W bankach koszty są podobne. Tylko jeszcze są podobno jakieś za odnawianie linii, za wypłatę itp. i te koszty są większe niż samo oprocentowanie. Musisz się dowiedzieć jak to wygląda w Finiacie bo tylko tak będziesz wiedzieć gdzie jest najlepsza oferta.
Ja jakiś czas temu składałem wniosek o limit na finiacie i faktycznie tylko takie koszty są jak piszesz. Ostatecznie nie wypłaciłem kwoty z limitu. Ale pamiętam, że porównywałem oferty w bankach i banki mają jakieś dodatkowe procenty, a to za odnowienie, a to za coś i ostatecznie zawsze wychodzi drożej.
Opinie też o tym wskazują. Finiata faktycznie stawia na jakość więc wskazuje na to, że warto z limitu skorzystać, szczególnie że tak jak twierdzisz koszty są nawet korzystniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum