Ja Ci mogę porządne zmywarki podpowiedzieć, bo akurat jestem na bieżąco - Winterhalter robi świetne systemy zmywania. Tak na pewno będą mieli wszystko co potrzebujeszA
Do gastronomii, tak naprawdę to będziesz potrzebował sporo sprzętu. Bo potrzebujesz i dobre garnki, i patelnie. Dobre kuchenki, lodówki, zamrażarki, zmywarki i długo by jeszcze można wymieniać. Ale na szczęście jest też sporo sklepów, które oferują taki sprzęt w całkiem dobrej cenie. Jeśli chodzi o okapy, to bardzo dobrą ofertę znajdziesz na stronie http://www.jeven.pl/PL-H15/okapy-kuchenne.html. To jest profesjonalny sprzęt, właśnie do lokali gastronomicznych, w których potrzebna jest duża wydajność, aby zapewnić całkowitą obróbkę powietrza.
Zdecydowanym liderem jeśli chodzi o wyposażenie gastronomii Kraków zawsze była dla mnie firma Qgast, która oferuje profesjonalny sprzęt sprawdzonych producentów. Niektóre z urządzeń są w stanie działać bezawaryjnie latami.
_________________ "Ten years ago, the machines who rule the future sent an unstoppable Terminator to assassinate the yet unborn John Connor. They failed. In 1991, the machines will try again."
Zależy czego dokładnie potrzebujesz, bo wiele hurtowni specjalizuje się w konkretnych specjalizacjach (typu - pizzeria, restauracja włoska itd.). Jeśli natomiast szukasz jakiejś hurtowni, w której kupisz właściwie wszystko co potrzebne w gastronomii to zajrzyj sobie na stronę firmy Gogo-Gastro. Mi ostatnio była potrzebna krajalnica do chleba i właśnie u nich udało mi się kupić taką, jaką chciałam.
Ja tutaj w takim razie podczas poszukiwań polecam zajrzeć do hurtowni gastronomicznej Invest Horeca https://investhoreca.pl/ i sprawdź dostępne kategorie w zakresie tego co jest Wam potrzebne do stworzenia swojej kuchni w lokalu gastronomicznym. W ich przypadku zdecydowanie można liczyć na dobre ceny, rozbudowaną ofertę propozycji i najwyższą jakość, abyście mogli efektywnie pracować na swoim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum