Bravo one bedzie dzialac i na CO2 i na HP. Jednak CO2 ma zbyt wiele minusow jako gaz do markera (ograniczone mozliwosci gry przy zimniejszych temp. ; slaba powtarzalnosc cisnienia co zle wpywa na uzytkowanie markera - skacza fpsy, kulki moga miec inny tor lotu; dostepnosc-ktora jest kiepska; na nowszych markerach nie pograsz na CO2)
lepszym wyborem w tej cenie jest ION, jednak jesli sie uprzesz Bravo one nie jest zlym wyborem.
Marker: G3,stako,rotor
Quad: Africa Twin
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 15:31
ja mysle ze to zalezy raczej od predyspozycji gracza czy to ma byc speed czy raczej militarka. Ja wole jednak militarke wiec sportowe klamki nie mnie kręcą, lubię tą całą otoczkę wojskowa, gadzety militarne itp. wiec z tego typu klamek moze dobrze bylo by spojrzec przychylnym okiem na sp-1? spydery z serii mr ale jak juz wspomniales wczensniej jakis nowszy model tipka, tylko nie baw sie w te najprostsze najstarsze.
Takie moje zdanie, jestem swierzak choc próbuje sie rozwijac w tym kierunku.
Marker: G3,stako,rotor
Quad: Africa Twin
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 21:04
ja puki co zakupilem mr2, odradzano mi go ale cózod czegos trzeba zacząc. do tej pory przestrzelil okolo 2,5 kartona kulek i ani jednej nie przyciął, fakt ze na stokowej lufce sie za wiele nie zawojuje, ale ma egripa wiec zawsze mozna sie pobawic w szybsza gre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum