Witam serdecznie !
Zajmuję się stroną
www.lkhzone.pl. Mam dla Was propozycję, zamiast budować nową stronę i jednocześnie rozdrabniać informację o hokeju w naszym rejonie może przyłączcie się do nas ? mogę stworzyć osobny dział (zakładkę ) gdzie będą informacje o Waszych drużynach - tak jak teraz są o poszczególnych grupach wiekowych - udostępnię możliwość pisania artykułów które będą pojawiać się na stronie głównej. Już teraz na forum są działy - old boys i amatorski hokej - mogę dołożyć tam dział tylko dla zalogowanych z Waszej grupy byście mogli dyskutować sobie tylko we własnym gronie . Jeśli będzie taka potrzeba mogę dodać nowy moduł, który będzie wyświetlał arty tylko o Waszej grupie. W kalendarzu także będzie możliwość dodania nowej grupy, by pokazywać ważne dla Was wydarzenia. Wszystko można dogadać, serwer i domena są opłacone do marca i do marca, możemy testować czy Wam się to podoba, jeśli będzie ok, pewnie trzeba będzie powiększyć trochę miejsce na serwerze a zatem partycypowalibyśmy w kosztach, ale to i tak będzie taniej niż robienie tego samemu. Zastanówcie się nad tym. Jeśli macie jakieś pytania :
kontakt@lkhzone.pl, albo na lodowisku.
Pozdrawiam
Seba
Obecnie został założony klub, stowarzyszenie old boyów.
NIe wiem czy ekipa old boyów będzie zainteresowana działaniem nie pod swoim szyldem.
Wasza strona ewidentnie przemawia za nazewnictwem LKH, nie jest to uniwersalna nazwa która może skupiać każdą grupę hokejową w lodzi, może inna bardziej uniersalna domena i strona miała by sens jak lodzkihokej.pl, lodz-hokej.pl
Obecnie nasza strona jest pod adresem
www.hokej-lodz.pl
W sprawie Twoich propozycji musisz kontaktować sie z osobą w dziale kontakt na naszej stronie
Forum to jest dedykowane dla lodzian, grup aktywnych, co daje możliwość zainteresowania innych grup aktywnością i dyskusją w rożnych tematach nie tylko forum.
Wasze forum niestety nie jest za bardzo aktywne.
Raczej namawiam do utworzenia Waszego forum tutaj, będzie to Wasze forum ze wszystkimi uprawnieniami
Dalsze ustalenia raczej wymagają spotkania na żywo i omówienia tego dokładnie.