Ja chciałem wszystkim polecić firmę Gestor.com.pl, od roku zarządza naszym osiedlem i wychodzi jej to bardzo dobrze. Wcześniej mieliśmy do czynienia z innymi firmami i było kiepsko, teraz możemy spać spokojnie.
hm ja na razie co do Gestora mogę dorzucić jedynie pozytywne opinie zasłyszane od znajomych, a sam na własnej skórze przekonam się już niebawem bo nasz blok przejdzie pod ich "rządy"
Miałam na osiedlu kilka firm zarządzających, które wcześniej nie spełniały naszych oczekiwań, ostatnio mamy Progresline i na szczęście Pan, który jest Zarządcą spełnia nasze oczekiwania. Z doświadczenia wnioskuję, że jakość usług nie zawsze zależy od firmy (duża,mała) tylko od człowieka, któremu powierza się wykonywanie obowiązków. Jak narazie nasz administrator nieruchomości spełnia wypełnia swoje obowiązki należycie, oby tak dalej.
mamy Gestora od kilku lat w bloku, poczatkowo bylo OK, tak jak marylka55 wspomniala, wszystko zalezy od czlowieka, zmienil sie administrator jakies pol roku temu i teraz wszystko idzie na dno... nikomu w Gestorze nie obchodzi juz nic. Jesli bedzie tak dalej to szybko przyjdzie czas na zmiane. Progressline wyglada obiecująco.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum