Ostatnio zaczęłam myśleć o skorzystaniu z usług coachinga, coraz bardziej codzienność rozsypuje życie, nie wiadomo jak się ogarnąć ze wszystkim. Czy ktoś z łodzian może polecić jakiegoś trenera, słyszałam, że www.rodaaldona.com pracuje z klientem fajnie i skutecznie, ale może ktoś z was doradzi? Czy warto? coaching Łódź chyba rozwija się teraz w tych czasach, czy pomagają spotkania z trenerem personalnym i ile to kosztuje? W dużych miastach ludzie korzystają coraz częściej z takich sesji, może ktoś ma doświadczenie w naszym mieście i okolicach?
O, fajnie Dzięki wielkie Z całą pewnością mi się te porady przydadzą
_________________ Próbuję coś powiedzieć, ale przychodzą mi do głowy same nieodpowiednie słowa. Czasami nieodpowiednie, a czasami zupełnie przeciwne od tych, które mam na myśli.
Nie korzystałem z coachingu bo odstraszyły mnie ceny....a chciałbym. Wiem, że coaching pomógłby mi względem sytuacji zawodowej, mógłbym uzmysłowić sobie błędy i nauczyć się działać efektywnie.
Dla mnie coaching jest wymysłem naszych czasów. Jeden z kolejnych sposobów na zarobienie pieniędzy na ludziach.
_________________ Lubię ludzi, którzy z taką łatwością sprawiają, że czujesz bijące od nich ciepło. Robią to tak zwyczajnie, że nie wiesz, w jaki sposób to osiągają. Podobnie jak jeden z tych tajnych kodeksów formy Microsoft- źródło zna tylko twórca
Chyba prędzej poszłabym do psychologa, jeśli życie zaczęłoby mi się wymykać spod kontroli. Coaching to dla mnie naciąganie ludzi i talent w mówieniu wyświechtanych fraz.
Moja znajoma korzystała, ale z konkretnie ukierunkowanego coachingu, mianowicie dietetycznego, zmagała się z zaburzeniami odżywiania, coach pomógł jej bardziej niż lekarze. Opowiadała że w dużej mierze dzięki indywidualnemu podejściu, bez zmuszania do czegokolwiek.
Ja uważam, że to bardzo ciekawa rzecz i teraz wie osób z tego korzysta, z korzyścią dla siebie. W poszukiwaniu dobrego trenera biznesu, ja trafiłem na http://www.rafalszrajnert.pl/oferta/ i ma świetne opinie. Można się umówić z nim na konsultacje indywidualne, poprzez Skype'a czy na wielomiesięczny mentoring. Może na prawdę pomóc, a że jest z Łodzi to warto mieć pod ręką namiar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum