Wydaje mi się, że DOZ wychodzi bardzo korzystnie, mają też promocję dla seniorów i zniżkę dają 20% przy zakupach w okreslonych godzinach, taki rabat wydaje mi się spory
Faktycznie, warto się nad tym chwilę zastanowić. Przecież coraz więcej osób korzysta z różnych leków, więc wybór odpowiedniej apteki moze być dla Was początkiem sporych oszczędności. Właśnie dlatego powinniście zajrzeć do https://www.ziko.pl/apteki/poznan/przyjazni-132b/ i srpawdzić, gdzie macie najbliższą aptekę Ziko. To powinno być dla Was ogromnym wsparciem.
Nie zawsze tania jest dobra, bo kiedy mnie męczył stan zapalny pochwy po porodzie , to tam, gdzie było tanio, nie potrafili mi poradzić niczego. Ale kiedy udało nam się w ogóle dojść do tego, gdzie warto kupować, to zaraz sobie raz dwa poradziliśmy. Stąd warto jest szukać różnych opcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum