Marker: MINI+WgP
Team: Echo Team
Quad: Fiat 126p
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 1262 Skąd: 100lica!!
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 21:00
codziennie jezdze do pabianic skontaktuje sie z tymi ludzmi i pogadam jak coś bede szukal ludzi do zwiedzania noi oczywiscie ww jak cos licze na twój talent dogadywania sie z ludzmi wrazie gdyby ten teren był prywatny
[ Dodano: Sob Mar 04, 2006 10:03 pm ]
tylko kurde nie ma żadnego adresu ... aby sie z nimi skontaktować
_________________ Jak masz jakieś ale pisz 1450255. Paintball Łódź, Łódź paintball
Jak coś bedzie godnego zamalowania kulkami to pojedziemy i spróbujemy załatwic, oczywiście jeżeli nie będzie to kolidowało z innymi rzeczami np. sąsiedzi, którzy nie lubią jak swiat jest kolorowy
_________________ WW
1.Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów!!!
2.Otaczaj się towarzyszami broni - przeciwnik będzie miał wybór celów:-).
www.paintball-lodz.com.pl
Marker: Czarny wodoodpo
Team: Dream Team
Deska snow: Nitro Eero 155,6
Quad: Honda XL 600
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 23:38
Co do fali to zwiedzałem ten obiekt kilkakrotnie ze znajomymi, ale jezeli chodzi o gre w paintball to w sumie malo ciekawe miejsce, pzoa tym z tego co wiem ma tam ruszyć jakas inwestycja...
_________________ Die die die my darli'n..
paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
jezeli chodzi o Fale to teraz sobie uświadomilem ze faktycznie odpada, ale z innego wzgledu. W niedziele na ŁKS jest rynek i mogloby to wywolać niepotrzebna ciekawosc ludzi i interwencje policji
Co do ochrony to bym polemizowal - brak jakiejkolwiek, ale ja tam nie jezdze, podobno duzo gejow tam grasuje Ale widze ze co niektorzy lepiej sa zorientowani
A tak na powaznie to fale odradzalbym - moze zwalic sie na leb.
Co do dawnej fabryki "PAWELANA" to maja zamurować wszystkie okna na parterze, generalnie tam jak ktos sie kręci to konczy sie ta interwencja policji albo SM, z tego co mi wiadomo to nawet z okresleniem wlasciciela maja problemy.
Bardzo fajny teren jest na terenie niedoszłego HERBAPOLu, niedługo powinienem mieć zdjęcia z wypadu na ten teren, z wlascicielem tez nie ma problemu zeby zalatwic legalne malowanie.
Fabryczka jest dosc spora... sa 2 opuszczone duze hale... i kompleks budynkow polaczonych ze soba w jeden ciąg tworząc kwadrat... czekam na zdjecia z ostatniego wypadu to umieszcze kilka... bo malo widac na tych fotkach co sa na w/w linku.
To jest dokładnie przy trasie do Perkoz z Pabianic
jedziemy ul.pabianicką po wjechaniu do Pabianic i minięciu stacji CPN na 3 światłach skręcamyu w prawo przejeżdzamy tory i skecamy w prawo w dół jedziemy jakieś 500m po lewej stronie jest właśnie ta fabryka
Marker: MINI+WgP
Team: Echo Team
Quad: Fiat 126p
Wiek: 35 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 1262 Skąd: 100lica!!
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 17:46
kurde jak dla mnie super... hehe miejscówka a może pierw jakieś oględziny to kto chce jechac w ten piatek to zobaczyć prosze na pw albo na gg walic jak do godziny 10 dziś sie nikt nie odezwie uwazam ze nie jedziemy na ogledzimny
_________________ Jak masz jakieś ale pisz 1450255. Paintball Łódź, Łódź paintball
znam te tereny, wydaje mi sie ze bardzo fajne miejsce, daleko od drogi i sasiedztwa tez raczej nie ma, bardzo łatwy dojazd, jak chcecie mozemy lepiej oblookac teren i rzucic wiecej fotek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum