Jak dla mnie to filmiki tego typu przyczyniają sie do prawidłowej oceny Teorii Darwina
- jednostki głupie i niedorozwinięte giną lub nie mają potomstwa ,za takie mam osoby biorące udział w takich filmikach
Przychodzi facet do pracy morda sina, ryj rozkwaszony, ślepia fioletowe kumple sie pytaja:
- stary co ci sie ku*** stało ? pod tramwaj wpadłeś ?
- eee, e... żona mnie tak uderzyla....
- żooonaa ?
- czym cię tak pizdneła ?
- eee, kurczakiem
- kuurczakiem ?!
- tak, zamarznietym kurczakiem...
- człowieku, a za co cię tak walneła tym kurczakiem
- no bo wiecie - moja żonka to niezła laska jest zgrabna
figurka,jedrna du***a, nózki długie, wiec wczoraj jak się nachyliła do lodówki po tego jebanego kurczaka, to sie tak fajnie wypiela.
Spódniczka mini, co ją na sobie miała tak jej sie zsuneła do góry, że stringi to całe było widać i jak ona tak szukała tego kurczaka to ja już nie mogłem wytrzymać i zacząłem ją bzykać od tylu.... no i właśnie wtedy pi***olnęła mnie tym zamarzniętym kurczakiem!
- eeeeeeee, no stary! ale ta twoja żona to jakas walnieta...ona nie lubi bzykania od tyłu
- lubi i to bardzo... ale nie w Tesco......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum